Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Linda. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het mooie Zwolle. Ik ben de trotse moeder van een zoon Tijn en een dochter Isalynn.
In mijn vrije tijd zat ik al een poosje graag achter de naaimachine om kleding te maken voor mijn kinderen. Ook maakte ik al regelmatig wat kleding voor baby's in onze omgeving. Op een gegeven moment kreeg ik speciale verzoekjes. Dit vond ik zo ongelooflijk leuk dat ik heb besloten om hiermee verder te gaan en ben ik begonnen met Tisaly. Ik vind het geweldig om te zien hoe andere mensen blij zijn met mijn gemaakte kledingstukken. Dit geeft mij erg veel energie en voldoening.

Tisaly is een echt familie bedrijf aan het worden. Iedereen helpt mee en dat vind ik heerlijk. Isalynn denkt vooral graag mee in de stofjes en ontwerpt graag kleding stukken, dus wie weet komt er binnenkort een echte Isalynn-original.
Tijn is vooral bezig met de bezorging. Als er pakketjes weg gebracht moeten worden dan regelt hij dat. Ook probeert hij mee te denken in de marketing strategie.
En ja zonder mijn man Edwin, kan ik dit niet doen. Hij is mijn steun en toeverlaat. En daarnaast helpt hij mij ook met de administratieve werkzaamheden.

Heb je nog een vraag? Dan hoor ik het graag! Je kunt een berichtje achter laten via onderstaand formulier.


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
    Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.